Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Medence építés képes leírás - Medence.tlap.hu
részletek »

Medence építés - Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: medence.tlap.hu » Medence építés
Keresés
Találatok száma - 35 db
A minőségi burkolás

A minőségi burkolás

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel. vállalunk minden nemü hidegburkolást kül és beltérben egyaránt 100 % garanciával vállaljuk: családi-iker-sor-társas házak,irodák,mühelyek,garázsok,üzletek burkolását és az ehhez tartozó köműves munkákat. lehet lakossági közületi, nekünk csak a minőség számit.továbbá lábazatok,kerítések,homlokzatok díszburkolása a hungary-bau szakembereitől Budapest és környékén

Aqualine

Aqualine

A cég tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás. A legújabb technológiák naprakész ismerete, ötvözve alkalmazási területeik átfogó szemléletével és a cég sok éves kivitelezői tapasztalatával képessé teszi az AQUALINE csapatát arra, hogy ügyfeleivel folyamatosan együtt gondolkodva, minden alkalommal megtalálja a testre szabott megoldást, akár esztétikumról, akár funkcionalitásról, akár a kettő ötvözetérôl legyen szó. Errôl tanúskodik az a tucatnyi nagy strandi élmény- és több mint 200 családi magán-medence, számtalan ipari- és középület, illetve lakóház, melyek építésénél az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika fő- vagy alvállalkozóként már bizonyított. Uszodatechnika, uszoda, medence, szauna, pezsgőfürdő, medence építés, medence karbantartás ...

AquaPorta Webáruház

AquaPorta Webáruház

Az AquaPorta Webáruházban megtalálható minden olyan berendezés és azok alkatrésze, ami vizet gyűjt, tárol, vezet, legyen az esővíz, szennyvíz vagy ivóvíz. Online ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában ügyfeleink szolgálatában áll a hét minden napján. Nálunk megtalálja a szükséges hozzávalókat, ha automataöntöző rendszert, kerti tavat, fürdő medencét, esővíz kezelő rendszert, teraszhűtést szeretne. Vásárolhat nálunk műanyag vízóra aknákat és műanyag tartályokat széles méret választékban. Jól képzett szakemberek közreműködésével tervezéssel is segítjük elképzelései megvalósítását. Együttműködő partnereink kiváló minőségben elvégzik a kivitelezési munkákat is. Mindent egy helyen kényelmesen elintézhet, ha az AquaPorta Webáruház szolgáltatásait veszi igénybe, és a minőséget is garantáljuk. Látogassa sűrűn áruházunkat, mert a folyamatosan bővülő termék palettánk lehetőséget teremt, vevőink igényeinek megfelelően a legjobb megoldás megvalósítására.

Beton díszburkolatok, színes térkövek, járólapok

Beton díszburkolatok, színes térkövek, járólapok

Térkő, térburkolat, beton térkő, burkolat, járdalap, járdaszegély, útszegélykő, szegélykő, támfal elem, grillező, gyeprács, beton folyóka, tömblépcső közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhoz szállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járólapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járólapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járólapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszi lomb, a mosott felületű járólapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járólap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Bigi Home Design - Pécs

Bigi Home Design - Pécs

Bigi Home Design Pécs - konyhabútor, lakberendezés, úszómedence Bigi Home Design Kapcsolat Bemutató terem: 7624 Pécs, Szigeti út 144. Telefon : +36 72 / 326-281 Fax: +36 72/ 515-441 E-mail: bigi@bigi.hu Web: www.bigi.hu Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Sz: 9.00-12.00 Bigi Wellnes Centrum Kapcsolat Bemutató terem: 7624 Pécs, Szigeti út 144. Telefon : +36 72 / 326-281 Fax: +36 72/ 515-441 E-mail: bigi@bigi.hu Web: www.bigi.hu Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Sz: 9.00-12.00 Kapcsolat Bemutató terem: 7624 Pécs, Szigeti út 144. Telefon : +36 72 / 326-281 Fax: +36 72/ 515-441 E-mail: bigi@bigi.hu Web: www.bigi.hu Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Sz: 9.00-12.00

Biomedencék és fürdötavak építése

Biomedencék és fürdötavak építése

Szeretné átélni a fürdőzés élményét saját kertjében egy olyan létesítményben, mely összhangban van a természettel, kertjével és mindezt biológiailag tiszta, vegyszermentes fürdővízben? Erre nyújtunk Önnek megoldást.Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többéves tapasztalattal rendelkezünk, ezen évek alatt több mint 100 biomedencét és fürdőtavat építettünk. Magyarország egész területén vállalunk kivitelezést. Létesítményeink vízminőségét az osztrák blueBase® biológiai szűrőrendszer garantálja. Fő célunk megrendelőink elégedettsége. Vállaljuk biomedencék és fürdőtavak szakszerű kivitelezését, melyeknél a vízminőséget és megrendelőink igényeit tartjuk legfőképp fontosnak.

Bokor Kft.

Bokor Kft.

Cégünk 1991 óta foglalkozik magánmedencék, pezsgőfürdők és szaunák építésével. 2000-től egyéni vállalkozásból KFT-vé alakultunk át. A száznál több működő medencénk, az elmúlt évek tapasztalata, valamint az ország piacvezető uszodatechnikai cégéhez fűződő szoros kapcsolat alapján biztosan állíthatjuk, hogy Önök részére is színvonalas, jó minőségű medencét tudunk építeni.

Burkoló munkák, üvegmozaik burkolás

Burkoló munkák, üvegmozaik burkolás

Igényes medence hideg burkoló munkák Budapest, Pest megye és közvetlen környékén. Medencék utólagos vízszigetelése. Üvegmozaik burkolás precíz kivitelezése. Üvegmozaik képek és díszítő motívumok, kerekített formák kialakítása, burkolása. Weblapunkon számtalan képek, információk és a burkoló munkadíjak találhatók.

Cool Pool

Cool Pool

Nálunk mindent megtalál, ami egy saját medence építéséhez szükséges, ezen kívül szépítő és építő köveket, medencetartozékokat, valamint szaunák és hidromasszázs-medencék széles választékát kínáljuk! medencék, szaunák, építő, díszítő, kövek, hidromasszázs, kavicsmozaik, üvegmozaik, dunaföldvár,

Hirdetés
Dr. Bertényi Uszodatechnika

Dr. Bertényi Uszodatechnika

Székhely, bemutatóterem: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69 Tel:(06 1) 387-17-56, 0630-9-247-003, 0630-297-90-12, Fax:(06 1) 367-52-79, E-mail: drbertenyi@drbertenyi.hu 1987 óta vagyunk a hazai piacon. Az első években saját tervezésű uszodatechnikai gépeket fejlesztettünk ki, ezek gyártása és forgalmazása ma is a cég fő profilját képezik. Befüggeszthető és aknába telepíthető betétes vízforgatók /B-06/, befüggeszthető /BB-02/, és beépíthető /BB-03/ ellenáramoltatók, ill. masszázsberendezések, valamint utólagosan telepíthető elektromos medencefűtő készülékek /BBE-01/ képezik ma a saját termékek sorát. Mint cégképviselet /1992 óta/ a német KRÜLLAND cég /alapítva 1936/ különféle formájú könnyűfém- és acélvázas fóliamedencéivel és teljes uszodatechnikai kínálatával szeretnénk az Ön partnere lenni. És mit ajánlunk még? Fóliázott vasbetonmedencéket, régi medencék felújítását fóliaburkolattal, monolit vasbetonmedencéket üvegmozaik burkolattal, mindenfajta medencefedést, köztük fix és eltolható, aluminiumvázas medencelefedéseket különféle formában és kivitelben, magas minőségi színvonalat képező Sundance /Kalifornia/ masszázsmedencéket számos méretben, mindenfajta szaunát.

Elim 12 kft.

Elim 12 kft.

Mintegy tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezve Kelet-Magyarország fejlődő uszodatechnikai cégeként strandok építésével, bel- és kültéri medencék tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Tevékenységi körünkhöz tartozik a már meglévő strandok, medencék, uszodák korszerűsítése és karbantartása is. Munkánkhoz kapcsolódóan medenceépítési anyagokat, felszereléseket és vegyszereket is forgalmazunk és a helyszínre szállítunk. Pezsgőfürdők, szaunák, gőzkamrák, szoláriumok forgalmazását és telepítését is vállaljuk. A nélkülözhetetlen szaktanácsadással is rendelkezésére állunk az érdeklődőknek. Tapasztalható tendencia - főleg a minőségi szabadidő eltöltés elkötelezettjeink köréből -, hogy a hosszú, fárasztó és sokszor igen költséges utazások helyett egyre többen a családot is jól integráló otthoni felüdülési formákat valósítják meg. Megrendelőink is elsősorban ebből az egyre szélesedő rétegből származnak, akik tudják, hogy ma már nem luxus egy kisebb kerti-vagy beltéri medence megrendelése. Az elmúlt időszakban több magán-és közületi megrendelést is elvégezhettünk, Debrecenben, Vácon, Egerben, Berekfürdőn, Szilvásváradon,Tiszafüreden. Állunk rendelkezésükre az egyszerűbb kerti medencéktől a strandok kivitelezéséig.

Építsünk medencét

Építsünk medencét

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Gyurcsán Uszodatechnika

Gyurcsán Uszodatechnika

Gyurcsán Uszodatechnika, a magánmedence specialista már több, mint 30 éve. Szolgáltatásaink: medence építés, felújítás, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat-adás, konzultáció, magánmedencék, közösségi medencék, masszázsmedencék építése, felújítása, korszerűsítése, egyedi személyre szabott elképzelések kivitelezése, generálkivitelezés.

Hydropolis

Hydropolis

Cégünk a magas és mélyépítésben tevékenykedik. Két fő területe: 1. Medenceépítés: monolit vasbeton szerkezetek különféle formában, méretben. Specialitásunk a feszített víztükrű, római lépcsős vasbeton medence, melyhez saját tervezésű és fejlesztésű zsalukészlettel rendelkezünk. Ezenkívül STYROPOR elemekből készülő fóliás medencéket is építünk. Partnerkapcsolataink lehetővé teszik a medencék komplett kivitelezését, a medencék burkolásával. 2. Családi házak, villák tervezéstől a beköltözésig: a kivitelezés szervezése és a munkafolyamatok koordinálása. 3. Térburkolatok és kerti létesítmények tervezése és kivitelezése. 4. Szaunák és Whirlpool kádak értékesítése beépítéssel.

Kerti medence építés

Kerti medence építés

Vállaljuk teljeskörű megvalósítással és komplett kivitelezéssel otthonában kerti medence építését. Jelenleg 2 típus van elterjedve (a részletes leíráshoz kattintson a linkekre): * Süllyesztett víztükrű medencék * Feszített víztükrű medencék Szolgáltatások * Kerti medence építés * Medence felújítás * Medencefedés, medencetakaró, szolártakaró * Kerti tó építés, kerti tavak * Zsaluköves medence építés * Jakuzzi fedés * Biztonsági takaró a medencére * Medencék téliesítése, téli takaró * Medencék tisztítása, karbantartása

Krülland Uszodatechnika -  Budaörs

Krülland Uszodatechnika - Budaörs

Köralakú medencék, kedvezőbb áron megvalósítható, mint hinné! A felszín fölé vagy földbe süllyesztett kivitelben is. Akár a szabadban, az Ön kertjében, vagy fedett medenceként bármilyen helyiségben. Átmérő: 3 - 8 m, Mélység: 1,20 -1,50 - 2,00 m. Bauka 100 oválmedencék. A modern medenceépítés bevált formai megoldása, támasztószerkezet nélkül. Csak földbe süllyesztett beépítésre. Szélesség: 3 - 6 m, Hosszúság: 5 - 12 m, Mélység: 1,20 - 1,50 -2,00 m. Bauka oválmedencék. Egy különleges forma a korszerű medenceépítésben, támasztószerkezettel. A képen egy lehetséges beépítési megoldást láthatunk, ahol megmutatkozik a formai sokszínűség. Szélesség: 4 - 6 m, Hosszúság: 6 -12 m, Mélység: 1,20 -1,50 -2,00 m. Leikupool szögletes medencék. Egy medence beépített hőszigeteléssel. Kedvező áron a technikai tökéletesség. Akár szabadtéri, akár beltéri kivitelben egy minden igényt kielégítő úszómedence. Szélesség: 3 - 12 m, Hosszúság: 6 - 25 m, Mélység: 1,50 m. Úszodatechnika, medence, krülland, gépészet, vegyszer, vízforgatók ... Üzletvezető: Varga Annamária, Üzlet/Bemutatóterem: 2040. Budaörs, Kossuth Lajos utca 4. Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10-17 óráig, szombaton 10-12 óráig ...

Lemantpool

Lemantpool

- helyszíni felmérés és vevőigények alapján optimális medencetípus tervezése, építése, - régi medencék felújítása, szolárrendszerek telepítése, - komplett uszodagépészet szerelése. - élmény berendezések telepítése, - masszázsmedencék, szaunák, gőz- és infrakabinok telepítése. - kiegészítők, vegyszerek, tartalék alkatrészek szállítása, - medencefedések telepítése, - medencék téliesítése.

Tuti menü