Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Medence tervezés képes leírás - Medence.tlap.hu
részletek »

Medence tervezés - Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: medence.tlap.hu » Medence tervezés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Abies Trend Kft.

Abies Trend Kft.

Cégünk vállalja egyedi tervezésű úszómedencék tervezését és készítését, melyeket Magyarország vezető úszómedence tervező és készítő cégével (GardeMatic Kft.) közösen kivitelez. Szolgáltatások: kertépítés, kertrendezés, kertterv ezési tanácsadás, számítógépes látványtervezés, parktervezés, park kialakítás, növénytelepítés, gyepszőnyeg terítés, gyepesítés (fűmagvetéssel), öntözőrendszer tervezés, öntözőrendszer telepítés, térburkolat lerakás, díszburkolat, térburkolat építés, kerti tó tervezés, kerti tó építés, csobogó készítés, kerti patak, vízesés tervezés, kerti patak, vízesés építés, kerti tó világítás, medenceépítés, szökőkút készítés, tetőkert tervezés, tetőkert építés, tűzrakóhely építés, tereprendezés, földkitermelés, játszótér építés, sportpálya építés, beltéri növénydekoráció, kültéri növénydekoráció, támfal építés, kerti építmények ...

Élménymedence.hu

Élménymedence.hu

Magunkról: JELEN ÉS JÖVŐ. Felügyeletemmel egyedi és normál típusú élménymedencék kivitelezése. Miért magamat ajánlom a kivitelezéshez? Személyes vezetésemmel készül az úszómedence. Felelősségteljes munkavégzés, nem Korlátolt Felelősségű Társaság, Magas szintű szakmai felkészültség - szakmai tapasztalat egyedi kivitelezések terén is - Felsőfokú Építési Műszaki Ellenőri képesítés. A gépészeti részegységeket hazai és nyugat európai gyárak termékeiből a legkedvezőbb ár/érték arány szerint válogatjuk meg, ami lehetővé teszi számunkra, hogy az általunk tervezett és kivitelezett uszodatechnikai rendszereket kedvező áron szállítjuk általunk végzett munkára 3+2 év garanciát vállalunk. Úszómedence kivitelezésnél a térburkolat választást megkönnyítő Fischer-Ker térburkolatok bemutatókert üzemeltetése. www.térburkolatok.hu. Ez miért előnyös önnek? Tőlünk rendelt úszómedencéhez a szükséges térburkoló anyagot kedvező áron biztosítjuk ... Az évek során több mint 50 magánmedence kivitelezése mellett megvalósított főbb látogatható közösségi medencék: Ágnes Hotel, Hévíz, 16 x 8 x 1,4 m-es beltéri, feszített víztükrű vasbeton úszómedence és 3 x 1,5 x 1 m-es feszített víztükrű akril masszázsmedence.

Hydrochem Környezetvédelmi Kft.

Hydrochem Környezetvédelmi Kft.

A Hydrochem Környezetvédelmi Kft. 13 éve tervez, kivitelez, forgalmaz uszodatechnikai berendezéseket, egyedi építésű beltéri- és kültéri medencékhez, valamint közösségi-, strand- és élményfürdőkhöz. - új medence tervezése - meglévő medence gépészeti átalakítása - engedélyeztetési- és kiviteli terv készítése - építtetők és üzemeltet˜k részére szaktanácsadás - az elkészült berendezések szervizelése és időszakos felülvizsgálata - előregyártott, fóliabéléses medencék forgalmazása. - Kiegészítéők: vegysz eradagolók, hőcserélők, víz alatti fényszórók, hőtakarók, vízkezelő vegyszerek, vízminősgé ellenőrző műszerek, folyamatirányító berendezések, medenceburkoló csempék, uszodarácsok ... Az élményberendezések kiválasztása, beépítése különös figyelmet igényel, ezért már a tervezés kezdeti stádiumában meg kell határozni az alkalmazni kívánt berendezéseket, melynek kiválasztásában készséggel állunk rendelkezésre a tisztelt megrendelőik számára. Uszodatechnikai programunkban külön részt képviselnek a házi medencék számára ajánlott vízforgató berendezések és tartozékaik, valamint élményberendezések: - vízforgató szivattyúk - szűrőblokkok kézi vagy automatikus öblítéssel, - automatikus víz ...

Jakuzzi tervezése és kivitelezése

Jakuzzi tervezése és kivitelezése

A hidromasszázs kád és jacuzzi tervezésével, gyártásával foglalkozó Sundance Spas már több mint 35 éve van jelen a piacon. Az évtizedek alatt komoly szaktudásra tettünk szert, amelyet nemzetközi elismerések is bizonyítanak. Választékunkban nemcsak masszázskádak szerepelnek, hanem a hozzájuk tartozó összes kiegészítő is. Kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni termékeinket, így medencéink különböző árkategóriákban érhetőek el. Nézzen be hozzánk!

Lázár és Lázár Kft.

Lázár és Lázár Kft.

Amire szüksége lesz: Elsősorban megfelelő hely a kertben, vagy a házban. Építési engedély medence tervezés épités takaritás. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint az 5 köbméternél nagyobb űrtartalmú fürdő és más célú medence létesítésénél az építtetőnek építési engedélyt kell kérnie az ingatlan fekvése szerinti elsőfokú hatóságtól. Nem utolsósorban pénz Egy medence is lehet kiviteltől függően középkategóriás vagy luxus, azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy egy kellően előrelátó építtető középkategóriás medencéjét néhány év alatt csúcskategóriássá tudja fejleszteni. A medencére fordított összeg tehát tág határok között változhat.. Két alapvető eset lehetséges: a kerti, valamint a beltéri elhelyezés. Sokan szeretnék a két megoldást valamilyen szinten ötvözni. Nekik azt javasoljuk, hogy csak nagyon jó építész, illetve kivitelező támogatásával válasszanak ilyen megoldást, előre tisztázzák a szerkezet részleteit, legjobb, ha a kivitelezőtől referenciát is kérnek. Kerti medence Az építésénél fontos, hogy feltöltött talajon alapozni nem szabad, és komyolan kell venni az építési hatóság előírásait.

Tuti menü