Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Medencefűtés képes leírás - Medence.tlap.hu
részletek »

Medencefűtés - Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: medence.tlap.hu » Medencefűtés
Keresés
Találatok száma - 16 db
Codefon Solar Kft.

Codefon Solar Kft.

Vákumcsöves napkollektorok, solar termékek forgalmazása, szerelése;medencefűtés napenergiával. Solartermékek: Napkollektor, Solar tárolók, Solar állomások, Solar szabályzók, Hőmérséklet érzékelők, Roppantógyűrüs Fittingek, Golyóscsapok, Bordás cső, Kerti zuhanyozók, Vízmelegítők, Hőszivattúk ... Tisztelt Ügyfeleink, Partnerünk! Engedje meg, hogy bemutassam néhány szóban cégünk alakulását. 1988 ban Cégünk elkezdte tevékenységét kaputelefon rendszerek forgalmazásával. A sikeres fejlesztéseink lehetővé tették, hogy 1994 óta saját gyártású kaputelefon rendszerekkel jelenhetett meg a magyar piacon. Elmondhatjuk, hogy ezen rendszerekből jelenleg éves szinten százezres nagyságrendben gyártunk és forgalmazunk. Termékünk CODEfon márkanév alatt fut. 2002 Vállalkozásainkat Codefon Kft néven folytattuk tovább. Növeltük a gyártást, majd elindult exportunk Románia és Horvátország felé. 2004 Megnyitottuk a Gát utcai telephelyeinket. 2007 Előző években kibővült választékunkban egyre nagyobb szerepet betöltő solar termékek hatására cégünk nevét megváltoztattuk: Codefon-Solar kft-re. Átalakulásunkat a kibővült termékskálánk tette szükségessé. 2008 ban társaságunk már 5 telephelyen működik ...

Fűtés napenergiával

Fűtés napenergiával

Cégünk, a Naplopó Kft. 1997. január 1-én alakult. Tevékenységi körünk korszerű napkollektoros hőhasznosító rendszerek megvalósítása. Munkatársaink elkötelezettek a környezetbarát, megújuló energiákat hasznosító berendezések mellett. Célunk a Naplopás, vagyis a Nap tiszta, kimeríthetetlen és ingyenesen rendelkezésre álló energiájának hasznosítása. Az elmúlt években megvalósítottunk Magyarországon több mint 800 napkollektoros rendszert, felszereltünk több mint 15.000 négyzetméter napkollektort. Megvalósult rendszereink döntő többsége családi ház, de ezek mellett készítettünk nagyobb rendszereket is például szállodák, iskolák és óvodák számára. A felsőoktatást és kutatást segítő rendszereink működnek a Budapesti Műszaki Egyetemen, valamint a Veszprémi, a Keszthelyi és a Mezőtúri egyetemeken. A napenergia-hasznosító rendszerek megvalósításához szükséges valamennyi berendezést forgalmazzuk, és elvégezzük a rendszerek tervezését, kivitelezését is. Irodánkban díjtalan tanácsadással, számítógépes méretezéssel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Napenergia hasznosítás, napkollektor forgalmazás, napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése,

G-old Infrapanel - Minőségi fűtésrendszerek

G-old Infrapanel - Minőségi fűtésrendszerek

Termékeinkben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Ügyfeleink igényeit professzionális szakértelemmel kezeljük. A Sharp NU-sorozatú monokristályos napelemei magas teljesítményigényű felhasználásra lettek tervezve. A modul a már 40 éve fejlődő szilícium-kristályos napelemcella technológiára épül, kemény alkalmazási körülmények között is átlagon felüli tartóssággal és teljesítménnyel tűnik ki. Kimondottan alkalmas hálózatba tápláló rendszerek kiépítésre.

Hőszivattyú és napkollektor medencefűtésre

Hőszivattyú és napkollektor medencefűtésre

A Bács-Zöld energia Kft. teljes körű megoldásokat kínál a medencefűtés energiahatékony, környezetbarát megoldásaira. A hőszivattyú és a napkollektor egy költséghatékony megoldást jelent a medence fűtésére. Cégünk, a Bács-Zöld energia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöld energia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Infrafűtés, infrapanelek - Kisfácán Kft

Infrafűtés, infrapanelek - Kisfácán Kft

Cégünk infrapanelek forgalmazásával, tervezésével és szakszerű telepítésével áll ügyfelei szolgálatára. Az infrafűtés korunk egyik legmodernebb elektromos fűtési módszerének számít. Az infrafűtés előnyei: Kevesebb energiaigény. Rendkívül gyors felfűtési idő. Helyiségenként szabályozható fűtés. Minimális karbantartási költség. Hagyományos fűtésnél (gáz/víz) jóval alacsonyabb beruházási költség. Gyors rendszerkiépítés. Alig látható a teret teljesen kihasználhatja. Hosszú élettartam. Egészséges, biológiailag optimális meleget termel. Az infrafűtés eszköze az infrapanel. Az infrapanelek az elektromos energiát alakítják át hővé. G-OLD Infrapanel

Kerex

Kerex

MEDENCE FŰTÉS A medencék üzemeltetése során általában a víz fűtése igényli a legtöbb energiát. Két fontos tényezőre kell ennek kapcsán figyelnünk. Az egyik a fűtéshez szükséges energia biztosításának módja, a másik a rendelkezésünkre álló hőenergia megtartása. A hőenergia biztosítása szempontjából a hagyományosnak tekinthető hőcserélős kazánfűtés és elektromos fűtés meglehetősen kíméletlen a pénztárcánkhoz, a várható tendenciákról nem is beszélve. Nem meglepő tehát az érdeklődés az egyéb alternatív fűtési megoldások iránt.

Korszerű modern fűtés

Korszerű modern fűtés

Egyre szélesebb körben terjed el az elektromos fűtés. Nem is csoda, hiszen az infrafűtés különösen hatékony, ami nemcsak a fűtésszámlára van hatással: a környezetvédelem szempontjából is sokat jelent. A modern fűtés azon túl, hogy gazdaságos és környezetbarát, igazán sokoldalúan is használható. A rendszer kiépíthető a falban, de alkalmas padlófűtés vagy mennyezetfűtés kialakítására is. A széleskörű felhasználhatóságot jól jelzi, hogy akár kültéren, csövek fagyvédelméhez is kiváló megoldás lehet. Kérdés esetén hívjon bátran.

Költséghatékony napelemes rendszer

Költséghatékony napelemes rendszer

Napelemes rendszert szeretne telepíteni? Mi segítünk, hogy a napelem rendszer ára biztosan megtérüljön, háztartási erőműve pedig sokáig működjön biztonságosan. A maximum 50 KVA (KW) teljesítménnyel működő mini erőműveket háztatások és vállalkozások is maguk telepíthetik, 3x16A-ig pedig a napelemes rendszer díjmentesen csatlakoztatható a szolgáltatók elektromos hálózatába. Bízza ránk a munkát a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, és mi a legjobbat adjuk Önnek a legjobb áron! Grennovate.hu

Medencefűtés napkollektoros napenergia hasznosítással

Medencefűtés napkollektoros napenergia hasznosítással

Medencefűtés napkollektoros napenergia hasznosítással. Napkollektorok forgalmazása, szerelése kültéri és beltéri medencék fűtéséhez egyaránt. Nem csak medencefűtésre! Napkollektoros medencefűtő rendszereink a medencefűtésen túl, kiválóan alkalmazhatóak használati meleg víz előállításra és/vagy fűtésrásegítésre is!

Hirdetés
Medencefűtés napkollektorral

Medencefűtés napkollektorral

Ezen a honlapon a medencével kapcsolatos összes kérdésére választ kap az érdeklődő, és lehetőség van egyedi probléma, kérdés feltevésére is. A weboldalon megtalálhatóak az együttműködők elérhetőségei is, így akár velük is felvehető a kapcsolat ha a medencén kívül a kert más részeit is szeretnénk szebbé tenni.

Napelemes rendszerek kiépítése

Napelemes rendszerek kiépítése

Korax Solar a superbrands díját elnyert cégünk vállalja a projekt tervezéstől egészen a kivitelezésig, hálózati csatlakozás teljes körű ügyintézését, hogy ne legyen gondja vele. Ezen kívül kiváló minőségű napelemek a kínálatában. Oldalunkon széles választékban találhatók meg a különböző teljesítményű napelemek prolikristályos, monykristályos, napelemes rendszerek, inverterek tartó szerkezetek és egyéb elektronikai kiegészítők. Pályázatok teljes körű ügyintézése, tervezés engedélyek beszerzése és kivitelezése.

Napkollektor medencefűtésre

Napkollektor medencefűtésre

Medence fűtése napkollektorral. A napkollektor egy napenergiával működő vízmelegítő berendezés. A működéséhez nincs szükség hagyományos energiára. Se áramra, se gázra. Csak a napsütésre. Így a működéséhez, a napkollektoros vízmelegítéshez nem kell pénzt áldoznod. Ingyen dolgozik neked, és ingyen melegíti a medencéd vizét. A medencefűtésen kívül használható fürdésre, mosásra, mosogatásra és fűtésrásegítésre is. Könnyen, gyorsan telepíthető. Az ára gyorsan megtérül. Teljes rendszert adunk. Igény esetén szerelést is biztosítunk. A medencefűtésre a napkollektor a jó választás.

Napkollektoros rendszer

Napkollektoros rendszer

Medencefűtő napkollektoros rendszer A napkollektorok a medencét a vízforgató körbe épített külső hőcserélőn keresztül fűtik. A medence napkollektoros fűtésekor a szabályozó a napkollektor köri szivattyún kívül a vízforgató szivattyút is elindítja. A medence vizének hőmérséklete a napkollektorokon kívül a sorba kötött második külső hőcserélőn keresztül megemelhető, illetve fűthető hagyományos módon kazánnal is.

Napszamla.hu

Napszamla.hu

Medencefűtés napkollektorral. Fűtse medencéjét napkollektorral! "Energia takarékos megoldások az ország egész területén" Napkollektoros fűtés medencéhez: A napkollektor egyik leghatékonyabb kihasználhatósága a medencefűtés. Használjon vákumcsöves napkollektort! Amennyiben Ön a luxus mellett a költséghatékony, nem pazarló megoldásokat keresi ajánlatunk kihagyhatatlan az Ön számára. Hívjon most és visszahívjuk! +36-20/929-4467 (Mező Pál) Ezek a napkollektor rendszerek már képesek a medence fűtése mellet állandó melegvíz ellátásra is így hatékonysága, kihasználása a legkiemelkedőbb. Érdemes kihasználni minden napenergiát, amit a napkollektoraink begyűjtenek, majd hasznosítanak a beruházásunk gyorsabb megtérülése érdekében. A medencefűtést napkollektorral egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek, közületeknek, strandoknak és szállodáknak. Hívjon most! +36-20/929-4467 (Mező Pál) E-mail: csoszereles@gmail.com

Snap Energetika Kkt. - Geotermikus energia

Snap Energetika Kkt. - Geotermikus energia

Válassza Ön is a hőszivattyút a gázkazán helyett. A SNAP Energetika Kkt. a segítségére lesz ebben! Társasházak, irodák, családi házak és medencék fűtésére is ajánljuk. A hőszivattyús fűtésen belül még rengetegféle típus van, amiből tud választani, mint például a levegő-víz, víz-víz, talaj kollektoros vagy szondás hőszivattyú, arról nem is beszélve, hogy ár-érték arányban egyszerűen verhetetlenek a hőszivattyúk. Bármelyik típust is választja, biztos lehet benne, hogy jól dönt! A nálunk vásárolt termékekre 3 év garanciát vállalunk, és akár plusz 2 évvel meg tudjuk hosszabbítani a garanciát. Látogasson el Ön is weboldalunkra, tekintse meg kínálatunkat, és válassza a hőszivattyút!

Solaqua napenergia

Solaqua napenergia

Medencefűtés A szabadtéri úszómedencék, kerti medencék komfortosabbá tehetők, a felhasználási időszak meghosszabbítható a medence víz fűtésével. Gázfűtés helyett, medencék vízhőmérsékletének temperálására költség hatékony megoldást kínálunk: - műanyag OKU solar medencefűtő panelek - napkollektorok - medence levegő-víz hőszivattyú alkalmazásával. Medence fűtés napkollektorokkal Medence fűtés napkollektorokkal Egész éves használat A tavaszi és őszi időszakban is használt szabadtéri medencék, illetve egész éves használatú fedett medencék költség hatékony temperálására napkollektoros rendszerek alkalmazhatók. A napkollektorok a kollektor körben keringő szolár folyadék hőcserélőn keresztüli áramoltatásával fűtik a medence vizét. Magas kihasználtság-gyors megtérülés A medencefűtésre méretezett napkollektor rendszerek megfelelő tárolókkal kiegészítve a háztartás használati melegvíz ( HMV ) szükségletét, vagy akár az épület fűtés kiegészítését is biztosíthatják. A rendszer magas fokú kihasználtsága gyors megtérülést eredményez. Napkollektor, Napkollektorok, Vákuumcsöves napkollektor, napenergia, napenergia árlista, hőszivattyús fűtés , hőszivattyú , hőszivattyú árlista.

Tuti menü