Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisztítás képes leírás - Medence.tlap.hu
részletek »

Tisztítás - Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: medence.tlap.hu » Tisztítás
Keresés
Találatok száma - 12 db
A medence tisztítása.

A medence tisztítása.

Szerintem egyszerű a tisztán tartása, amelyhez a következő vegyszerek szükségesek. A vízzel való feltöltés után egy vödör meleg vízben feloldjuk a klór dobozán leírt mennyiséget, majd beleöntjük a medencébe. (fontos, hogy fel kell oldani, mert a szemcsés klór kifakítja a medencét) Az előírt mennyiséget a terheltségtől függően - időjárás, eső - meg kell ismételni legalább hetente.

Anilin - Medencetisztító szerek

Anilin - Medencetisztító szerek

Cégünk, az Anilin Nagykereskedelem Zrt. fő tevékenységi köre az uszodatechnikában használatos víztisztító szerek nagykereskedelemben való forgalmazása. Emellett számos egyéb vegyipari termékünk közül válogathat. Élelmiszeripari és háztartásvegyipari alapanyagok, kármentesítési termékek, színezőanyagok, és különböző vegytisztítási termékek. Látogasson el weboldalunkra, hogy minden részletes információt megkapjon termékeinkre, cégünkre, és elérhetőségeinkre vonatkozóan! Várjuk szíves jelentkezését!

Caribbean Clear

Caribbean Clear

Technológiai leírás A Caribbean Clear uszodavíztisztító technológia alapja egy vörösrézből és ezüstből álló elektródrendszer, ami ezüstöt és rezet juttat az uszoda vizébe, így meggátolva az algásodást, a baktériumok szaporodását, és nagy mértékben, 60-80%-kal csökkentve a klór felhasználását. Ezzel jelentősen javítja a víz minőségét, és egészségre ártalmatlan, környezetbarát uszodavíz minőséget biztosít. A klórfelhasználás mértékének drasztikus csökkenése a gépészeti berendezések és az épület korrózióvédelme szempontjából kiemelkedő jelentőségű. A hagyományos drága vegyszeres uszodavíztisztítással szemben a Caribbean Clear felhasználói nemcsak egészségüket, környezetüket védik, hanem pénztárcájukat is kímélik. Az uszoda vizének kémiai anyag tartalmát az egészségügyi szervezetek, az NSF és az EPA előírásai határozzák meg. Ezek szerint a víz maximális vörösréztartalma 1,3 ppm, ezüsttartalma 0,1 ppm lehet...

Clean-Fix Hungary Kft.

Clean-Fix Hungary Kft.

A Clean-Fix Hungary komplett szolgáltatást nyújt legyen szó állandóan jelenlevő személyzetről vagy időszakos takarításról egyaránt. A legmodernebb technológiával szolgáljuk ki a folyamatosan bővülő ügyféligényeket. Egyaránt megfelelünk a HACCP és IFS minőségi rendszereknek. Miért is érdemes minket választani? - nincs többé tisztítószer költség - nem fordulhat elő, hogy a felületet a vegyszer károsítja - a drága takarító eszközöket, gépeket nem kell megvásárolnia - a személyzet bére, munkájának felügyelete nem Önt terheli - a takarítási díj összegét költségként leírhatja - nincs létszámhiány és ebből adódóan el nem végzett munka

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel,Budapesten, bontás nélkül vígyázva értékeire, figyelembe véve kéréseit. Szolgáltatás a lakosság részérenjavítási és karbantartási munkálatok, minden amit más nem vállal el, de önnek FONTOS!!! Hívjon bizalommal, megoldom problémáját gyorsan tisztán és ÓLCSÓN!! Budapest területén, hétvégén és ünnepnapokon is Kiszállási díj nélkül! Annak érdekében, hogy ön, tisztába legyen a dugulások megelőzésével is, épp ezért hasznos tanácsokkal is próbálom segíteni a kedves megrendelőimet.

Duguláselhárítás budapestdugulaselharitas.hu

Duguláselhárítás budapestdugulaselharitas.hu

Mesteri duguláselhárítás és gyorsszolgálat Budapesten és környékén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a duguláselhárítását. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig fennálló garanciát vállalunk munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében.

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás Budapesten! Amennyiben WC dugulás alakul ki otthonában, segítünk a lefolyó tisztításában, a illetve csatorna tisztításban. Ha szükséges csatornavizsgálattal ellenőrizni tudjuk azokat a problémákat, amelyek csőtöréshez vezethetnek. Elsődleges szempont a falbontás nélküli gyors megoldás a dugulás megszüntetésére úgy, hogy az ne alakulhasson ki újra.

Medence Doktor

Medence Doktor

A saját kerti medence nyáron kellemes felüdülést biztosít, ha karbantartásáról és tisztításáról folyamatosan gondoskodik. Amennyiben segítségre van szüksége, a megoldás: Medence Doktor, Szolgáltatásaink közé tartoznak: - uszodatechnika - uszodatechnika szaktanácsadás - uszodatechnika berendezések - medence üzemeltetése - medence karbantartása - medence takarítás - medence felújítás - TEL: 06 (30) 33-85-333 ...

Medence takarítás

Medence takarítás

Medence takarítás, tisztítás, vegyszerezés és karbantartás. Az ország egész területén vállalok megbízást A lehető legrövidebb időn belül igyekszem teljesíteni a megrendeléseim.A kiszállást illetően rugalmas, hétvégén is elérhető vagyok. Javítást, vegyszer és egyéb mechanikai berendezések beiktatásában is tevékenykedek.

Hirdetés
Medence tisztítása, karbantartása

Medence tisztítása, karbantartása

Vállalkozásunk: - 1991 óta foglalkozik borászati eszközök (szőlőprések, kádak, boroshordók), - ipari tartályok, egészen 500m3-es méretig (savanyító ? erjesztő kádak, erőműi kondenzvíz tárolók, törpevízművek különféle edényzetei, meglévő vasbeton-szerkezetek polipropilén lemezzel történő bélelései, stb.), - 1995-től úszómedencék, pezsgő és masszázs-berendezések, valamint ezeknek szerves részeként napkollektorok gyártásával, és javításával, - fentiekhez kapcsolódó betonozási és csőszerelési feladatok elvégzésével. - Úszómedencék tisztítása, Karbantartása!

Skimer Bt.

Skimer Bt.

MEDENCÉK TELEPÍTÉSE KARBANTARTÁSA Cégünk több éve foglalkozik medencék, kerti tavak telepítésével, karbantartásával. Amikor cégünk megalakult azt tűztük ki célul, hogy magas szakmai színvonalú, minőségi szolgáltatásainkkal, mindenki számára elérhetővé tegyük a fürdőzés nagyszerű élményét. Medencék tavaszi beüzemelése kedvezménnyel! A tavaszi beüzemelés, magába foglalja a téli takarófólia, és a fagytestek eltávolítását, amennyiben szükséges a medence vizének leengedését, a medence teljes kitakarítását, fertőtlenítését, a gépészet összeszerelését, átvizsgálását, a medence tiszta vízzel való feltöltését, és vegyszerezését, valamint a gépészet beüzemelését. Az Ön medencéjére díjmentesen elkészítjük ajánlatunkat.

Vértesbau & Clean

Vértesbau & Clean

Jól képzett szakember gárdánk az építőipar és szolgáltatásaink teljes vertikumára vonatkozóan képes ellátni a legmagasabb műszaki feladatokat. A határidő pontos betartása, a minőségi anyagok beépítése, a professzionális feladat megoldások és ötletek jellemzik munkáinkat. Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan törekszünk megfelelni a projekt átadása után is. Munkánkért garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk. Az ország egész területén vállalunk munkákat!

Tuti menü